Zeilmakerij H.C.S.S.

Zeilmakerij H.C.S.S. - "Een begrip in Amsterdam en omstreken: een leuk spontaan Amsterdams bedrijf met jaren lange ervaring op het gebied van bootkappen en stoffering."

Voor bootkappen, reparaties aan boot / tent of zonneschermen, voor stoffering voor horeca / boot of huis, voor zonwering of balkonschermen en zelfs voor de scheepsvaartindustrie bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring als zeilmakerij maken wij een goed product voor uw boot. Of het nu gaat om een reparatie of om een compleet nieuwe bootkap of stoffering. Elke boot is anders en daarom staan wij voor maatwerk en kwaliteit.

Ook op nieuw te leveren bootkappen, afdekkleden, winterkleden, cabriokappen, bootkussens etc krijgt u een korting van 10%. Wij hechten waarde aan een goede service en omgaan met onze klanten. Kom gerust eens langs in de gezellige werkplaats van HCSS om alles bespreekbaar te maken voor uw boot.

Wist u dat wij ook stofferingen kunnen doen voor de horeca of thuis? Denkt u hierbij aan stoelbekleding, het bekleden van barkrukken, kussens etc. Hoezen in elke denkbare maatvoering en vorm, voor bijvoorbeeld matrassen, stapelstoelen, tuintafels, parasols, wasgoedkarren, motoren etc.

Uw zonwering opfrissen met nieuw doek? Wij hebben een uitgebreid assortiment!

Voor de industrie en scheepsvaartindustrie kunnen wij u ook van dienst zijn. Wij hebben dekzeilen, matrassen en zitkussens in alle soorten en maten.

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten? Wij komen geheel vrijblijvend naar u toe. In een persoonlijk gesprek bespreken wij uw wensen, de mogelijkheden en geven wij u een prijsopgave.

H.C.S.S. kan uw buddy zit in design materiaal en stofferen

Neem contact met ons op voor informatie of kom langs